GASTSPREKER

Ik ben Christina van Wagensveld van organisatieadviesbureau ‘Crisis Vertaald’.

 

Stel je eens voor dat jij lid bent van het managementteam van een gevangenis, een aantal medewerkers zijn gegijzeld, de deuren zijn automatisch vergrendeld en de directeur is de enige die kan besluiten de deur te openen. Wat ga je doen, hoe zorg je voor de veiligheid van de slachtoffers. Hoe zorg je dat de gijzelnemer stopt met zijn actie. Kortom, hoe manage je deze crisis?

 

Ik ben als psycholoog en veiligheid en -crisisdeskundige gespecialiseerd in het managen en beïnvloeding van crisissituaties. Dit specialisme heb ik verkregen gedurende mijn 23 jaar werken in het gevangeniswezen als trainer/adviseur, als directeur van een gevangenis en als leidinggevende van het expertiseteam Veiligheid en -Crisismanagement.

 

Crisis Vertaald is een organisatieadviesbureau die het omgaan met crisissituaties gebruikt om bedrijven en organisaties te helpen bij het oplossen van organisatievraagstukken. Wij beschouwen normale situaties als crisissituaties, leiders als crisismanagers, medewerkers als leden van een crisisteam en sales- en accountmanagers als gijzelingsonderhandelaars.

 

Onze werkwijze helpt mensen en organisaties om datgene wat in de weg staat om te komen tot bijvoorbeeld goed leiderschap, goede besluitvorming of goed onderhandelingen te doorbreken. 

Als u hier meer over wilt weten, kunt u naar mijn website gaan voor meer informatie of contact met mij opnemen door een mail te sturen aan CrisisVertaald@...